Premiile Educaţiei Altfel

Premiile Educaţiei Altfel este primul proiect de acest gen din Judeţul Braşov şi este un prim pas către o educaţie de excelenţă în inima ţării.

SocialArhitect (o platforma socială inovativă) în parteneriat cu Khan Academy (cea mai mare platformă de educaţie alternativă din lume), cu Partenerul Susţinător şi cu Let´s Do IT World, (Romania, Braşov) îi invită pe data de 8 mai de la ora 15 (Sala Mare a Aulei Universităţii Transilvania) pe toţi profesorii care merită aprecierea comunităţii Braşovene, prin faptul că s-au implicat activ atât în formarea tinerilor, cât şi în proiecte de îmbunătăţire a comunităţii locale.

Vom îmbina armonios prezentările partenerilor SocialArhitect, KhanAcademy şi Let´s Do IT, World, cu proiecţii video, discuţii libere şi, în final, cu premierea profesorilor.

Scopul evenimentului este de a continua tradiţia începută prin Familia Mureşenilor şi Andrei Şaguna, aceea de a avea şcoli excepţionale, profesori şi elevi pasionaţi, şi o calitate superioară a rezultatelor obţinute prin activitatea de formare/educare.

Obiectivul evenimentului este să premieze în public coordonatorii educaţionali ai LDIR, în speranţa că se vorreactiva; de asemenea, se prezintă proiectele KhanAcademy – Brasovul fiind unic Reprezentant în România – şi implicarea activă a tinerilor prin cluburi de Dezbateri, Teatru şi Jurnalism.


Echipa LDIR Braşov

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *