Pitesti pe biciclete – 20 august

Let's Bike It, Pitesti, 6 august

Asa arata echipa de cartatori pe biciclete Let’s Bike It, de acum doua saptamani, cand am pus pe harta toate gunoaiele din Padurea Trivale.

Sambata aceasta, 20 august, ne-am ales alte directii: cartam spre Mioveni si Stefanesti.

Startul va fi tot de la Palatul Copiilor, in padurea Trivale, la ora 9:00.

Plecam din Trivale pentru ca acolo sunt Fete pe Biciclete care ne ajuta si de data aceasta imprumutandu-ne cateva biciclete pentru actiune, iar pentru participantii Let’s Bike It fac oferta speciala de inchiriere la jumatate de pret: 30 de lei 6-8 ore.

Traseele sunt acestea:

1. Mioveni – Conțești

2. Davidești – Voroveni

3. Bârzești – Vulturești

4. Ștefănești – Valeni-Podgoria – Vranesti

5. Călinești – Gorganu – Râncăciov

6. Lacul de acumulare Golești și împrejurimile

Zonele generale sunt in pozele de mai jos:


De la Mioveni in sus pe Argesel

Stefanesti - Calinesti - Golesti



Detalii importante care trebuie citite:

– Ne intalnim la ora 9 la Palatul Copiilor din Trivale, sambata pe 20 august.
– Echipele care merg spre Mioveni vor merge impreuna aprox. 15 km, pana la un punct unde vor face pauza, de unde se vor desparti pentru a carta zonele alese.
– Echipele care merg spre Stefanesti vor merge impreuna aprox. 14 km, pana la un punct unde vor face pauza, de unde se vor desparti pentru a carta zonele alese.
– Pentru ca Let’s Bike It tine de dimineata pana dupa ora 15:00, e musai sa aveti la voi apa/suc si mancare de pranz.
– Pentru ca vom parcurge o bucata de traseu pe drumuri destul de circulate, se pedaleaza in sir indian, se respecta regulile de circulatie, nu se depaseste plutonul.
– Pentru ca va fi soare, nu uitati sapca si eventual lotiunea de soare.
– Luati si un prieten-doi cu voi, poate le va placea si lor! :) Iar daca aveti un telefon cu GPS, sau un GPS de masina, veniti cu ele. Nu ne trebuie pentru traseu, ci il veti porni doar cand gasim un morman de gunoi, pentru a stabili coordonatele, iar apoi se opreste la loc, asa ca nu e important sa-l tina bateria ore intregi.
Nu uitati aparatul foto – si pentru a imortaliza mormanele de gunoi in toata splendoarea lor, dar si pentru poze intre noi, sa stim ca am fost acolo si sa ne amintim ce am facut.


La sfarsit ne intoarcem pe Trivale, la o terasa, sa stam la o limonada rece, la povesti despre cum a fost, ce-am vazut, si sa vedem cum facem ca gunoaiele pozate si notate de noi sa ajunga pe harta Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *