Ne vedem la Recicloniada!

Maine este o zi mare :) Mergem sa ne intalnim cu multi dintre prietenii nostri care protejeaza planeta si incearca sa o faca un loc mai bun pentru noi toti :) Recicloniada este un eveniment drag pentru Let’s Do It, Romania! Anul trecut a inceput acolo prietenia noastra frumoasa cu Zoli si trupa Sistem, o prietenie pe care o pretuim nespus :)

Abia asteptam sa ne vedem :)


Bucurestenii sunt invitati maine sa descopere problemele de mediu ale Capitalei si posibilele solutii, la ”Recicloniada”, eveniment din cadrul campaniei de constientizare “Tu faci Bucurestiul”, derulata de Apa Nova.

Aflata la cea de-a doua editie, ”Recicloniada” este un eveniment manifest menit sa incurajeze locuitorii Capitalei sa se informeze cu privire la problemele de mediu ce ne afecteaza orasul si sa actioneze responsabil impotriva deseurilor, poluarii apei si aerului, prafului si mizeriei stradala si a proteja spatiile verzi, prin sprijinirea spiritului civic si educatiei ecologice.

Biciclete pentru bucuresteni

La ”Recicloniada” veti gasi standuri ale organizatiilor de colectare partenere, sesiuni de informare despre programele verzi care au loc in Bucuresti anul acesta, harta punctelor de colectare selectiva si Harta verde a Bucurestiului.

De asemenea, cei prezenti vor avea parte de sesiuni de inscriere la proiectele de voluntariat si vor putea participa la ateliere de lucru cu arta din obiecte reciclate. Amatorii de miscare vor putea face plimbari cu bicicletele oferite de Asociatia Green Revolution.

Muzica va fi asigurata de trupa de percutie Sistem, iar limonada pe care o veti cumpara va avea o cauza nobila, prin proiectul ”Pasi catre Viata”. Iubitorii de carti vor avea ocazia sa participe la ”lecturi urbane”, impreuna cu scriitorul Radu Paraschivescu.

Evenimentul este organizat de Apa Nova in partenriat cu Primaria Capitalei, in spatiul ”Descult in iarba”, din Campusul Grozavesti, langa Caminul A1. La manifestare vor participa Directorul General Apa Nova Bucuresti, Bruno Roche, reprezentantii Primariei Municipiului Bucuresti si ai asociatiilor partenere: Eco-Rom, Environ, Ecoteca, MaiMultVerde, Let’s Do It, Romania!, Descult in iarba, Green Revolution si Pasi catre Viata.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *