Let’s Do It, Romania! premiat de două ori la Gala Societăţii Civile

Dacă m-ar fi întrebat cineva la începutul serii dacă eu cred că Let’s Do It, Romania! va obţine un premiu la Gala Societăţii Civile, aş fi răspuns cinstit că nu, pentru că ştiu cât de multe cauze frumoase pentru care se luptă în România sunt, mai puternice şi mai sensibile decât lupta noastră cu deşeurile.

Am ajuns foarte emoţionată la Operă, aşteptând să îmi văd colegii şi sperând că măcar aşa mă voi mai linişti şi mă voi bucura de o seară frumoasă, în care urma să vedem cu toţii binele în multe forme şi proiecte incredibile.

A venit momentul primei categorii la care Let’s Do It, Romania! era înscris.  Eram destul de calmă, căci nu mă aşteptam să câştigăm. Am auzit “Let’s Do It, Romania! câştigător al premiului 1”, urale şi aplauze în sală şi un mare zâmbet mi-a apărut pe faţă. Am ieşit cu toţi colegii pe scenă, iar Anca şi cu mine am spus de ce Let’s Do It, Romania! a ajuns să fie premiat: pentru că oameni minunaţi au crezut în noi, nu ne-au lăsat la greu şi au condus Let’s Do It, Romania! spre succes! Mulţumiri speciale s-au îndreptat către Ministerul Mediului şi Pădurilor, partenerul nostru principal şi Pro Tv (foarte premiat, de altfel în această seară, ceea ce ne-a bucurat foarte tare).

Am început să le scriu sms-uri tuturor colegilor din Bucureşti şi din ţară, să îi anunţ despre premiul obţinut, Anca scria întruna pe Twitter :)

A venit a doua categorie la care am înscris proiectul: campanii de voluntariat :) Ştiam că Let’s Do It, Romania! a fost una dintre cele mai ample campanii de voluntariat organizate în România, dar nu aveam curaj să cred că ne mai aşteaptă un premiu. Şi aşa a fost: Let’s Do It, Romania! a fost din nou premiat şi noi cu şi mai multe emoţii, am ieşit pe scenă să mulţumim tuturor pentru susţinere şi să anunţăm că pe 14 iunie, lansăm oficial, cea de-a doua ediţie a Let’s Do It, Romania! Mi-am dorit să mulţumesc în mod special Lianei Buzea, iniţiatorul proiectului în România, un voluntar special fără de care Let’s Do It, Romania! nu ar fi existat.

Dacă vreţi să vedeţi momentele în care primim premiile, aveţi înregistrările aici : premiul pentru participare publică şi premiul pentru proiecte de voluntariat.

A fost o seara incredibilă, minunată, specială pentru noi toţi, membri ai echipei Let’s Do It, Romania! Ne-am întărit convingerea că toată munca noastră şi a voluntarilor care au venit la curăţenie, a susţinătorilor, a partenerilor, a echipelor locale nu a fost în zadar. Suntem şi mai motivaţi să facem lucruri frumoase în România şi pentru România!

Noi vrem să o facem din nou :) Sunteţi alături de noi?



Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Let’s Do It, Romania! premiat de două ori la Gala Societăţii Civile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *