Let’s Do It Romania! Cartează la Iași împreună cu Toyota și Vodafone

Zilele sunt numărate până la marele eveniment al lunii septembrie, când toată țara are invitație specială de a participa la crearea unei  Românii mai curate. Până atunci vă așteptăm să participați la cea  de a II etapă a cartării. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 14 septembrie în faţa Casei de Cultură a Studenţilor, la ora 10.

În activitatea cartării, echipa Let’s Do It Romania! Iaşi, se bucură de susținerea oferită de Toyota Iași care pune la dispoziție mașini și carburant pentru deplasarea pe teren, precum și de sprijinul venit din partea Vodafone care dorește să susțină o Românie mai curată, oferindu-ne 2 smartphone-uri pentru a facilita conturarea Hărții Deșeurilor la nivel local.

Din experienţa cartării de săptămâna trecută, Alexandru Antochi, voluntar în cadrul proiectului, ne împărtăşeşte: “Deşi sunt plăcut surprins de faptul că natura nu mai este aşa de poluată ca în anii trecuţi, încă mai avem treabă de făcut pentru a avea o Românie pe care să o putem numi curată. Sunt dezamagit de faptul că majoritatea gunoaielor sunt aruncate de cei cărora le plac ieşirile în aer liber, la grătar. Nu înţeleg de ce cuiva căruia îi place să stea la umbra unui copac în pădure alege să o distrugă, lăsându-şi PET-urile, farfuriile de unică folosinţă şi conservele în urmă.”

Lavinia Petranici, care a participat la activitate ne transmite: “Lumea ar trebui să iasă la curăţenie, pentru a vedea cât efort se depune în procesul de curăţare în raport cu minimul de efort de a-ţi strânge PET-urile după un grătar. De asemenea, pot vedea, prin alţi ochi, mai critici, aspectul pe care îl are o pădure plină de gunoaie şi să îşi dea seama poate că nici ei nu vor mai reveni cu plăcere în locul respectiv pentru un picnic.”

Vă invităm să urmați exemplul oferit de Toyota, Vodafone şi de toţi voluntari care doresc o Românie mai curată!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *