Let’s do it, Romania! a spus prezent la parada elevilor bucuresteni

Tinerete, exuberanta, bucurie – cateva cuvinte pentru a descrie atmosfera din fata Salii Palatului din dupa-amiaza zilei de 18 septembrie. Acesta a fost locul de intalnire a elevilor din Bucuresti pentru a participa la parada, eveniment organizat in cadrul zilelor orasului.

Let’s do it, Romania! nu putea lipsi. Echipa de voluntari a promovat actiunea de curatenie din 24 septembrie atat elevilor, cat si profesorilor. Tinerii bucuresteni s-au aratat interesati de proiectul nostru si au promis sa se inscrie pe www.letsdoitromania.ro cu colegii de clasa si prietenii. Noi le-am prezentat proiectul, le-am raspuns la intrebari si le-am daruit stickere de promovare. Acestea au fost aplicate imediat in cele mai inedite locuri, de la haine la bannerele inscriptionate cu numele liceului, aratand implicarea si adeziunea la misiunea si valorile promovate de Let’s do it, Romania. Profesorii ne-au promis oraganizarea echipelor si participarea la actiunea de voluntariat de sambata.

Desi nu stiau foarte multe despre Let’s do it, Romania!, elevii au primit cu interes invitatia noastra de a fi voluntari pentru a face curatenie in toata tara, intr-o singura zi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *