La Iași suntem gata de curățenie! Let’s Do It!

Let’s Do It, Romania! a transformat data de 28 septembrie 2013 în Ziua Naţională a Curăţeniei. Toţi ieşenii sunt invitaţi să participe la cea mai mare campanie socială din ţară, pentru a face o Românie mai curată într-o singură zi.

Sâmbătă 28 septembrie, începând cu ora 08.00, în parcarea de la Iulius Mall, la cortul Toyota, sunt așteptați toți voluntarii pentru a se înregistra și a primi informațiile necesare pentru o bună desfășurare a activității.

Pentru campania din 2013 în Iași și-au arătat sprijinul Agenția pentru Protecția Mediului, Garda Națională de Mediu, Inspectoratul Școlar Județean Iași și Primăria Iași.

Pentru județul Iași mulțumim sponsorului principal Toyota Iași care a pus la dispoziția voluntarilor resurse atât pentru zilele de cartare cât şi pentru ziua de curățenie: mașini pentru deplasarea pe teren cu tot cu carburant inclus, logistica necesară în ziua de curățenie, respectiv cort, birouri, materiale promoționale pentru voluntari, finanțare pentru achiziționarea de mănuși și saci menajeri pentru strângerea gunoiului.

Mulțumim, de asemenea și celorlalte companii care și-au arătat sprijinul la nivel local acoperind o parte din necesarul logisticii pentru ziua de cutățenie – GreenFiber International S.A. – parte integranta a Green Group, Vodafone, Antibiotice, Teisa Travel, Auchan, Amfiteatru.

Mulțumim pentru promovare Radio Zu, Wink, Ziarul de Iași, Iași4u, StudPass, Iasilive, Portal HR și Promotop.

Împreună vom creea o Românie mai curată.

Let’s Do It, Romania! Let’s Do It, Iași! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *