Janis la Stuf-“Bar oficial Let’s Do It, Romania!”


Pentru că tuturor ne place Janis, ne-am gândit să îmbinăm utilul cu plăcutul şi să obţinem o colaborare Let’ Do It, România! şi Janis. Aşadar, ne bucurăm să vă anunţăm că luna septembrie a devenit “Luna Eco în Janis şi Janis la Stuf a devenit “Bar oficial Lets Do It, Romania.

În fiecare sâmbătă voluntarii echipei noastre au prezenţi la Stuf, promovând Ziua Naţională a Curăţeniei din 24 septembrie, în rândul tinerilor petrecăreţi.

Şi pentru că ne-am întrebat mereu dacă va exista cineva care să facă schimbul propus de OCS când spuneu că “Dau două beri goale pentru una plina, ne-am gândit să facem ceva în această privinţă şi să lansăm o super ofertă în fiecare sâmbătă seara în Janis la Stuf. Ea constă în colectarea selectivă a recipientelor din plastic, sticlă şi metal. La fiecare 4 recipiente aduse şi plasate în tomberoanele potrivite aflate la standul nostru, fiecare participant a fost răsplătit cu o băutură şi o figurină handmade din lut.

Şi pentru că susţinerea din partea localului şi ideile de promovare ale echipei nu lipseau, aveam nevoie doar de oamenii talentaţi care să le pună în practică. Aici a intervenit susţinerea din partea Asociaţiei Culturale ARTileria, oameni foarte talentai cu idei grozave, care şi-au scrificat câteva nopţi să ne ajute să realizăm copăcei şi floricele din lut şi panoul Let’s Do It, România! aflat în curtea localului. Dorim aşadar să le mulţumim membrilor Artileria pentru talentul, susţinerea şi implicarea acordate, invitându-vă să le admiraţi creaţia în Janis şi totodată puteţi accesa site-ul asociaţiei .

Şi în final, vă amintim să participaţi la Ziua Curăţeniei din 24 septembrie pentru că noi vom avea grijă să vă răsplătim pe măsură, organizând pentrecerea finală pentru voluntarii Let’s Do It, România! în Janis la Stuf în data de 25 septembrie. Aşadar, ce mai aşteptaţi, înscrieţi-vă repede pe site şi vă aşteptăm să sărbătorim!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *