Indrumar pentru voluntarii din jud. Hunedoara

Dragi voluntari, pentru ca nu mai este mult timp pana la inceperea curateniei vreau sa va anunt ca in judetul Hunedoara se poate face curateniei peste tot!! Am distribuit sacii si manusile atat in Valea Jiului, cat si in Hunedoara, Deva, Hateg, Orastie, Baru. Pentru localitatile mai mici nu am avut timp suficient sa luam legatura cu cei de la Mediu si nici posibilitatea sa distribuim sacii. Va rog asadar sa aveti la voi si saci in plus si manusi.
Locul de intalnire pentru curatenie este in fata fiecarei primarii din toate orasele si satele judetului Hunedoara, incepand cu orele 8.30 am. (La ora 9 dimineata se pleaca pe teren). In acest mod, responsabilii de mediu de la primarii vor stii directia in care veti pleca si vor putea urmari mai bine sacii vostri pe care ii veti umple, asa incat sa trimita si utilajele sa ii incarce. Daca se intampla sa nu fie ridicati sacii in urmatoarele zile va rog sa ma sunati sau sa imi trimiteti un email.
Andrei Miu, tel.: 0748043837 (cosmote) sau email [email protected]

Daca vor fi printre voi si din aceia care nu stiu unde sa caute gunoaiele ii sfatuiesc sa intrebe pe cei care se afla la punctul de intalnire din partea primariei. In felul asta ei va vor spune si o anumita zona, iar in al doilea rand ei vor sti unde sa caute sacii pe care voi i-ati strans. In primul rand, inainte de a ma anunta pe mine, unde ati actionat va rog sa spuneti asta responsabililor din fiecare primarie, pentru a centraliza datele.
Rugamintea noastra este ca in orice localitate unde v-ati afla pentru curatenie sa anuntati si pe cei din primarii. Nu dorim ca sacii sa ramana aruncati pe camp multa vreme :) Daca se poate va rog sa ii aduceti in apropierea unui drum usor accesibil.

Pentru zonele mai greu accesibile sau cu potential de accidentare va rog sa cereti echipelor de jandarmi voluntari ajutorul. Recomand multa atentie celor care vor merge pe malurile raurilor atat in nordul judetului cat si celor din Petrosani (spre cabana Mija, Groapa Seaca, zona Telescaun, DEFILEUL JIULUI) si Lupeni (Statiunea Straja).

Va doresc maine sa aveti o zi frumoasa si fara evenimente neplacute!!!! Aveti grija de voi!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *