Improving the Habits

INTRARE LIBERĂ!

Data limită pentru înregistrare / Last day of registration: 1 Aprilie 2015, ora 14:00http://bit.ly/1HC2Iz

Improving the Habits - 2 Aprilie 2015 - header

Te-ai întrebat vreodată de ce iți formezi anumite obiceiuri în decursul vieții tale – bune, mai puțin bune sau cum vrei să le vezi?

Te-ai gândit că poți fi influențat foarte ușor de factori externi și că propriile valori pot fi, de fapt, rezultate ale modului în care acești factori se răsfrâng asupra ta?

Te-ai gândit că, de fapt, iți poți educa mintea astfel încât să poți observa mai ușor impactul pe care îl ai asupra mediului înconjurător?

Te-ai gândit vreodată că obiceiurile tale sunt de fapt reacții la diferiți stimuli și că reacțiile pot fi controlate atunci când începi să conștientizezi stimulii?

Dacă ți-ai pus aceste întrebări la un moment dat în viață sau consideri că rezonezi și ești pe cale de a afla un răspuns, te invităm în data de 2 Aprilie 2015 la o proiecție de mini-clipuri care are rolul de a scoate în evidență impactul pe care îl avem noi, oamenii, asupra mediului înconjurător – pe termen lung.

Afis - 2 Aprilie 2015

Aceasta este prima proiecție de acest gen, organizată de către echipa Let’s Do It, Romania! (în Cluj-Napoca), care dorim să devină un obicei în întreaga țară. Proiecția aduce în prim plan animații și filmulețe preluate din mediul online și vine cu un mesaj clar și puternic: acela de a deveni mai conștienți de reacțiile și de obiceiurile noastre, în relația cu întreg mediul înconjurător.

Locatie: proiecția va avea loc în Amfiteatrul “Iustinian Petrescu” din Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității Babeș-Bolyai, începand cu ora 18:30.

Adresa: Strada Fântânele, Nr.30, Cluj-Napoca, județul Cluj

Intrarea este liberă și sunt doar 300 de locuri disponibile. Pentru a ne putea organiza mai ușor și pentru a ne putea face o idee asupra numărului total (aproximativ) de participanți, în cazul în care ne vei bucura cu prezența, te rugăm să completezi următorul formular, până Miercuri, 1 Aprilie 2015, ora 14:00: http://bit.ly/1HC2Izw

Versiunea în limba engleză și mai multe detalii / English version and more details: http://www.letsdoitromania.ro/improving-habits.

Join us on Facebookhttp://www.facebook.com/events/413491278821823/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *