handbalistii de la CS Marta sustin Let’s do it, Romania!

CS Marta sustine Let's do it, Romania!Sportul este cel mai sanatos stil de viata. A face sport in natura este un privilegiu in zilele noastre, cand peste tot intalnesti PET-uri, sticle, fier si alte obiecte aruncate.

Handbalistii clubului Marta impreuna cu antrenorii lor sustin cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania si din judetul Maramures.

Pe 25 septembrie toate categoriile de varsta ale clubului sportiv vor participa la actiuni de ecologizare. Pentru ca spectatorii sustin din tribuna dar foarte activi atmosfera la meciurile de handball si antrenorii si jucatorii clubului Marta s-au gandit sa participe activ la proiectele comunitatii.

Prin parteneriatul Let’s do it, Romania! si Clubul Sportiv Marta, toate grupele de sportivi ale clubului sunt asteptate sa ia parte la cea mai mare actiune de ecologizare.

Ne bucuram ca educatia extrascolara, promediu, ecologie, bun simt este promovata si de cluburile sportive din Baia Mare. In acest proiect cu totii suntem colegi, parteneri si facem treaba pentru Maramures, pentru Romania. Concurenta si rivalitatea este in teren si aceasta se manifesta prin fair play si spectacol.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “handbalistii de la CS Marta sustin Let’s do it, Romania!

    1. Inscrie-te pe site la sectiunea de curatenie pentru 25 septembrie si vei fi inclus astfel in baza noastra de date. Este totusi ideal sa vii in echipa la curatenie, este mai dragut si treaba merge mai repede. Daca nu resuesti sa iti aduci prietenii cu tine, incercam sa te ajutam sa iti formezi o echipa in acea dimineata!
      Te asteptam alaturi de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *