Echipa clujeana organizeaza evenimente care sustin Ziua Curateniei Nationale

Dupa cum probabil va imaginati, echipa clujeana de organizare Let’s Do It, Romania! se afla in plina perioada de promovare si pregatire.

Pentru a face vizibil proiectul si pentru a aduna un numar cat mai mare de voluntari, au avut loc o serie de evenimente de promovare menite sa informeze clujenii despre importanta participarii la Ziua Curateniei din 24 septembrie.

Astefel, un prim eveniment a avut loc duminica trecuta cand ne-am adunat  în faţa Salii  Sporturilor de unde, am pornit intr-un mic tur al Clujului,  pe bicicelete. Dorim sa le multumim prietenilor nostri de la I’ve Velo , care in parteneriat cu Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution,  ne-au pus la dispozitie bicicletele pentru voluntarii dornici sa participe la actiune.

Scopul  acestui tur a fost în primul rând promovarea Let’s Do It Romania!, insa pe parcurs am avut grija sa ne si distram in timp ce faceam putina miscare. De asemenea am împărţit fluturaşi şi am oferit informaţii referitoare la Ziua Naţională a Curaţeniei, invitand trecatorii curiosi sa se alatute echipei noastre in 24 septembrie.

Totodata,  duminica, 18 septembrie, a avut loc un concert folk la Biblioteca Centrala Janis, unde tinerii folkisti clujeni, Roxana Zapartan, Alexandra Sidor, Claudia Ciobanu si Robert Salagean,  au cantat si au sustinut Let’s Do It, Romania!.

Datorita lor am obtinut o seara de folk memorabila, care a inceput la 21 si nu vroia sa se mai termine, reusind chiar sa implice si alti artisti aflati la BCJ ca simpli spectatori. Le multumim asadar artistilor pentru sustinere si totodata multimii prezente la concert, cu care speram sa ne revedem in Ziua Curateniei.

Pentru a convinge si informa clujenii despre importanta participarii la Ziua Curateniei, echipa Let’s Do It, Romania! in colaborare cu 2 minute, a organizat doua seri de proiectii de trailere si film pe teme eco, ce au avut loc in Biblioteca Centrala Janis.

Primul eveniment, NDTerra, Noaptea dependentilor de Terra a constat in  proiectarea de trailerele motivationale/documentare la filme care promoveaza dinamic si interesant frumusetea naturii si activismul atat ecologic cat si social sau politic.

In urmatoarea seara, am adus in prim plan frumusetea naturii si am analizat cum am resusit sa o punem in pericol, vizionand filmul Home. Acesta ne-a oferit o calatorie unica in jurul planetei, punand accent pe frumusetea naturii si unicitatea acesteia.

Pe langa toate aceste evenimente, echipa noastra a organizat joi, 22 septembrie, incepand cu ora 10:00 o conferinta de presa menita sa anunte oficial Ziua Curateniei Nationale si sfasritul perioadei de organizare a proiectului.

Aceastea au fost evenimentele organizate de echipa clujeana Let’s Do It, Romania! in aceasta saptamana si abia asteptam sa vedem rezultatul muncii noastre in ale promovarii sambata, la Marea Curatenie Nationala!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *