Decât o poveste

Şi a mai venit un moment pe care îl aşteptam de foarte multă vreme: lansarea numărului 4 din “Decât o Revistă”, număr care găzduieşte povestea Let’s Do It, Romania! scrisă de Gabriela Piţurlea, jurnalistă care a fost alături de noi în ultimele luni, fiind martora realizărilor, nemulţumirilor, împlinirilor şi finalizării cu succes a acţiunii de pe 25 septembrie.

Aşteptam apariţia acestei reviste aproape cu acceaşi nerăbdare cu care aşteptam  ziua de 25 septembrie. Sau venirea lui Moş Crăciun în copilărie :) . Mă gândeam că în acele rânduri mă voi regăsi pe mine în stări de nervozitate,  de oboseală, aruncând cuvinte grele. Şi mi-era teamă, recunosc. Deşi eram conştientă că oamenii care citesc povestea ar fi înţeles că era normal să fie astfel de stări într-un asemenea proiect provocator. Nu a fost însă aşa :) .

Joi seară am mers în familie, alături de colegii mei din Let’s Do It, Romania la evenimentul de lansare al revistei. Cum am intrat în club, am cumpărat revista şi am început să răsfoiesc, încercând să ajung mai repede la poveste.

Este prezentată povestea Let’s Do It, Romania! de la început, cu toţi paşii, cu piedicile, cu micile bucurii, dar şi cu avântul luat odată cu luna august şi care ne-a condus spre încheierea cu succes a zilei de 25 septembrie. Mi-am amintit cu drag de momente şi situaţii pitite de vreme sau de acţiunile recente din viaţa mea în Let’s Do It, Romania! Mi-am amintit cu drag interviul dat Gabrielei în microbuz, pe drum spre Bucureşti de la Giurgiu unde mersesem să lansăm proiectul când îi vorbeam cu lacrimi în ochi, declarând că nu am curaj să mă gândesc la cum arată ziua de 25 septembrie (moment relatat în articol) sau de şedinţa foto cu Cătălin Abagiu în care eram stresată suficient încât să par tristă (şedinţa foto avea loc fix cu două zile înainte de 25 septembrie). Văzând poza din revistă, prietenii mei au apreciat în unanimitate că semăn cu Albă- ca- Zăpada :)

Întâmplare sau nu, pe coperta este un bun prieten al proiectului Let’s Do It, Romania!, Artanu’.

Pentru cei care nu au reuşit încă să îşi cumpere revista, repede la cumpărături :) Detalii aici.

Curioşi :) ?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *