Curatenie la Mogosoaia cu voluntarii de la Unicredit Business Partner

Sambata, 25 iunie a avut loc prima actiune de curatenie  Let’s Do It, Romania! de anul acesta.

Impreuna cu compania Unicredit Business Partner am organizat o actiune pilot in Padurea Mogosoaia – judetul Ilfov.  50 angajati Unicredit au adunat peste 560 kg de deseuri. Cu acest prilej, am decis impreuna cu voluntarii sa colectam deseurile selectiv, desi stiam ca aceasta actiune va necesita un efort mai mare si ne va lua mai mult timp sa curatam zona. Am folosit trei culori diferite de saci pentru pet, aluminiu si gunoi menajer.

Unicredit Business Partner este compania care a reusit ca pe 25 septembrie 2010 sa mobilizeze 500 angajati in Bucuresti si Iasi fiind compania cu cel mai mare numar de voluntari din tara.

Incepand de anul acesta in cadrul proiectului Let’s Do It, Romania! incepem o noua etapa:  educarea şi responsabilizarea voluntarilor ce se alatura proiectului Let’s Do It, Romania!, în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător, cât şi reciclarea deşeurilor. In perioada urmatoare dorim sa oferim tuturor angajatilor din companiile partenere un set de material in format electronic despre lucrurile elementare pentru a fi mai responsabil fata de mediul inconjurator si modul corespunzator de a face colectare selectiva.

Am reusit sa facem acest lucru practic impreuna cu Unicredit Business Parter prin actiunea desfasurata pe 25 iunie. Ne dorim sa mai avem cel putin 2 astfel de evenimente cu companii din Bucuresti. Vom incerca sa facem acelasi lucru si cu alte companii care au sediul in alte judete si care se alatura proiectului Let’s Do It, Romania!.

Dorim sa multumim companiei Unicredit Business partner pentru implicarea in aceasta actiune, Primariei Mogosoaia, companiei Urban SA si companiei Cardinal Motors.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *