Curatenie inainte de toate in Hunedoara

Judetul Hunedoara se poate mandri nu numai cu frumusetile naturale inegalabile dar si cu oameni muncitori si dornici sa participe la binele comunitatii si al mediului inconjurator.

Astfel locuitorii oraselor Hateg, Geoagiu si ai comunei Dobra, sprijiniti de lucratori ai Administratiei Nationale Apele Romane SGA Hunedoara-Deva vor incepe inca de vineri actiuni de curatenie ale zonelor vulnerabile. O mare parte din voluntarii orasului Hateg, care vor ecologiza si cursul raului Galbena, provin de la Colegiul National ‘I. C. Bratianu’ din localitate, iar inca aproximativ 20 de lucratori de la Apele Romane vor insoti voluntarii din orasul Geoagiu – 200 de elevi de la liceul local si pe cei 50 de elevi ai Scolii gimnaziale din comuna Dobra.

Nu in ultimul rand, 50 de lucratori ai Apelor Romane vor curata malurile lacului Cincis alaturi de 20 de elevi de la scoala din localitate, care vor invata cu aceasta ocazie si despre ocrotirea mediul inconjurator.

Partenerii acestei actiuni sunt S. C. Bucura Prest S. A., Inspectoratul de Jandarmi Judetean ‘Decebal’ Hunedoara – postul local Hateg si Administratia Nationala Apele Romane.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *