Buletin informativ actiunea de curatenie / Let’s do it, Romania! HD

Voluntarii de la Agentia pentru Protectia Mediului vor merge la curatenie in Padurea Bejan si Dealul Cetatii Deva. Sunt in numar de 35. Pentru mai multe detalii luati legatura cu D-na Maria Dascalu.

De asemenea cei de la Apele Romane, Adminstratia Bazinala Mures vor actiona in partea de nord a judetului cu 400 de voluntari dintre care 60 de angajati, iar restul elevi. Acestia vor curata afluentii raului Mures din zonele Hateg, lacul Cincis, satul Dobra, Geoagiu, Batiz – Tampa.

Tot Apele Romane, Administratia Bazinala Jiu, va participa cu 20 de angajati la curatarea malurilor raului Maleia, Petrosani.

Penitenciarul Barcea Mare va participa si in acest an cu un numar de 30 de persoane la curatenie.

Pentru cazuri speciale, asigurarea fluentei traficului – cum este zona Defileul Jiului, vom colabora cu politia rutiera din Hunedoara si Gorj si cu jandarmii montani pentru zonele greu accesibile.

Primaria si asociatia Volsim din Simeria vor participa cu un numar de 200-400 de voluntari pentru a curata gonuiul de langa oras.

In Valea Jiului, voluntari ai Fundatiei Noi Orizonturi impreuna cu elevi ai scolilor din zona vor participa la curatenie. O parte vor merge in Straja, iar un numar de 40 de voluntari din Lupeni si Petrosani vor merge pe Defileul Jiului. Cluburile Impact vor fi active in toate orasele din Valea Jiului si din judet.

In zilele urmatoare asteptam confirmarea participarii la curatenie a tuturor scolilor si liceelor din judet si inscrierea la concursul sustinut de Consiliul Judetean Hunedoara.

Nelutu Trifan pregateste o surpriza la nivel national (vezi stirea aici, min. 16’18”).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *