Blocada gunoaielor pe Defileul Jiului

Daca in urma cu multi ani minerii au incercat sa fie opriti in Defileul Jiului, de data asta, copiii din orasele Jiului au iesit la curatenie pentru a indeparta gunoaiele!!!


‘Aceste gunoaie au o valoare istorica, nu sunt lasate de copii, nu au nici o vina copiii ca ele se afla acolo, dar au fost curatate, in neputinta noastra, de o grupa de 50 de voluntari, in mare parte membrii ai unei organizatii non guvernamentale si nu numai. Sunt foarte multi alti oameni dornici sa faca curatenie si apar de unde nici nu te astepti! Anul acesta a fost a doua incercare de a elimina deseurile din Defileu si vrem sa nu ne oprim aici!!’ – andrei miu, coordonator VJ

Pe langa grupele de voluntari entuziasti si-au dat aportul soferul autocarului cu care am fost transportati – care a avut toata bunavointa sa ne duca la locurile numai de ei stiute, cele doua echipaje de politie care si-au depasit obligatiunile legale :) in sensul bun si nu in ultimul rand mina Lupeni, care a pus la dispozitia copiilor din orasele Vaii Jiului niste sandvisuri simple dar facute cu mult drag pentru noi!!!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *