Azi sărbătorim Ziua Mondială a Mediului! :D

5 iunie,  ziua în care sărbătorim mediul înconjurător, atât de greu încercat şi încărcat totodată de nepăsarea noastră.

Am trecut cu bine de marea curăţenie de pe 12 mai, am primit cu bucurie poveştile voastre şi vă confirmăm că acţiunile voastre demonstrează că sunteţi nişte adevăraţi SuperEcoEroi! Am demonstrat împreună cu voi că mentalităţile se pot schimba! Am demonstrat că ne pasă!

 

Acum tot ce trebuie să facem este să continuăm în acelaşi spirit de protejare şi conservare a prietenului nostru, Mediul. Prieten care ne bucură zi de zi cu peisaje care ne taie răsuflarea, mereu original, mereu în schimbare. Ne oferă resurse şi ne oferă un spaţiu imens în care să ne relaxăm, să ne bucurăm de clipele frumoase alături de cei dragi.  Ne rămâne ca responsabilitate permanentă ocrotirea lui, susţinută de o dorinţa nestăvilită de a-l menţine curat.

 

Protejarea mediului înconjurător trebuie să rămână manifestul fiecăruia dintre noi pentru o societate curată şi implicată, un gest simplu, din respect pentru noi şi pentru Planetă!

 

Ca să reflectăm împreună la ceea ce am făcut şi cum mai putem repara, vă recomandăm şi un documentar pe măsură, HOME – 2009.

 

Enjoy! Aşteptăm şi părerile voastre! :D

 

Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *