Curățenie de Ziua Pământului cu voluntarii de la Cargill și JW Mariott în arii protejate

Anul acesta nu am vrut să lăsăm să treacă Ziua Pământului fără să îi facem un cadou prin care să ne arătăm recunoștința pentru toate frumusețile pe care ni le oferă. Cum Let’s Do It, Romania! are ca principal scop protejarea mediului prin curățarea lui de deșeuri, ne-am gândit să organizăm o acțiune de curățenie.

Alături de angajații de la Cargill și de la JW Mariott Bucharest Grand Hotel am mers în două arii protejate, în schitul Topolnița din județul Mehedinți, respectiv aria protejată Snagov din județul Ilfov, de unde s-au strâns în total peste 200 de saci cu deșeuri.

Cargill crede cu tărie că toate comunitățile pot prospera în armonie cu mediul inconjurător. Cu ajutorul partenerilor noștri de la “Let’s Do It, Romania!”, ne continuăm angajamentul de a ajuta comunitățile să se dezvolte, pentru că nu putem prospera fără obiective și eforturi comune. Iar obiectivele Cargill sunt strâns legate de comunitățile in care compania isi desfășoară activitatea și oamenii cu care colaborează, a declarat Diana Ojica, Presedinte al Comitetului CSR Cargill.

Ne bucurăm că tot mai multe organizații sunt deschise către acțiuni dedicate mediului și comunităților în care își desfășoară activitatea. Mai mult decât atât, faptul că tot mai mulți angajați merg în natură, își oferă din timpul lor pentru a strânge deșeuri și a aduce un impact pozitiv pentru mediu ne dă încredere că mergem în direcția corectă și că avem tot mai mulți cetățeni activi și responsabili, a declarat Andrei Coșuleanu, Director Executiv “Let’s Do It, Romania!”.

13055728_1157926430896026_7288102089404777230_o

Ne-am bucurat să-i avem alături pe cei aproximativ 80 de voluntari de la cele două companii, care ne-au arătat că  tot ceea ce trebuie să faci atunci când vrei o schimbare este să te ridici și să te implici. Un gest frumos poate să se multiplice, iar noi am demonstrat asta.

Le mulțumim voluntarilor și celor care știu că este normal să iei ambalajul aruncat pe stradă și să îl duci la coș. Dacă fiecare dintre noi am face asta, cum ar fi? Let’s Do It!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *