Let’s Do It, Constanta striga adunarea pentru ziua de curatenie nationala

Sambata, 28 septembrie locuitorii judetului Constanta sunt invitati sa participe la ziua de curatenie nationala Let’s Do It, Romania.
Pentru al patrulea an consecutiv, ziua de curatenie are loc si in judetul Constanta. Cu o determinare remarcabila, cu parteneri de incredere, cu voluntari inimosi si cu primarii care se implica pentru cetatenii pe care ii reprezinta, proiectul a plasat judetul Constanta in topul celor mai implicate judete din Romania.
De la an la an constantenii au dat dovada de implicare in acest proiect si au aratat ca isi doresc un judet curat atat pentru ei cat si pentru generatiile urmatoare.
Editia din 2013 se bucura si anul acesta de o implicare a Inspectoratului Scolar Judetean prin mobilizarea cadrelor didactice si a elevilor, Jandarmeria Constanta. Mediul privat este de asemenea alaturi de echipa din Constanta: Grup servicii petroliere (DPA GSP Offshore), Daewoo-Mangalia Heavy Industries, Toyota Constanta, Polaris, Hotel INTER, City Park Mall.
Si media prezenta in judetul Constanta este alaturi de noi si ne sustine: PRO TV – partenerul national al proiectului prin statia PRO TV Constanta, si sustinatorii: Digi 24 Constanta, Antena 1 Constanta, Neptun TV, Radio Constanta, Radio Doina.

Multumim tuturor sustinatorilor.

Coordonator Victor Maxim

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Let’s Do It, Constanta striga adunarea pentru ziua de curatenie nationala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *