La curatenie cu Let’s Do It, Romania!

O alta poveste frumoasa de la curatenie :)

Operatiunea de curatare si igienizare a tarii Let’s do it, Romania!

Imaginile pe care vi le trimit sunt de la operatiunea de curatare si igienizare a tarii, adica Let’s do it , Romania! de anul trecut, la care am participat si eu, si fratele meu geaman. In echipa noastra a mai fost un domn de varsta mijlocie, care ne-a dus cu masina pana la groapa de gunoi ce ne-a revenit noua, ca sa zic asa. Ii multumesc din suflet ca a avut rabdare cu noi, cei mai tineri, ce nu prea ne-am descurcat cu harta, desi groapa noastra era undeva la 30 km de Cluj-Napoca, intre doua sate.

Pe langa acest domn, a mai fost o tanara cu prietenul ei din SUA, un american tipic, pus pe treaba , dar cam generos cu glumele la adresa tarii noastre. L-am pus la punct repede (adresandu-i cateva glume bine alese, evident), dupa care si el a recunoscut ca iubeste mai mult Romania decat SUA, asa ca nimic mai mult de spus.

Gunoaie stranse de noi din imprejurimile Clujului

Desi imaginile pe care vi le trimit arata “murdar”, noi ne-am simtit foarte bine, am strans o gramada de saci de gunoi, am ras de mama focului, am vazut imprejurimile Clujului, pentru ca, dupa curatenie, ce-i mai buna decat o plimbare zdravana pe dealuri?! (Cristina Tacaciu)


Sursa: aici

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “La curatenie cu Let’s Do It, Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *