Primii paşi la Braşov 2012

Probabil vă întrebaţi ce se întâmplă cu iniţiativa Let´s Do It, Romania! în judeţul Braşov. Ne pregătim intens pentru evenimentul de anul acesta, care are loc în data de 12.5.2012, sub egida Let´s Do It, World (campanie globală).


Organizarea anul acesta a început relativ târziu, anume după data de 20.2.2012 prin prima intalnire de lucru la ceainărie. Echipa iniţială a fost formată din coordonatorul Judeţean din 2011 – Nicolae Cristolovean şi noua echipa condusă de Striblea Sorin Silviu (SocialArhitect) şi Virgil Budişteanu (membru al Mensa România). La întâlnire a participat şi Ioana Daia, coordonator Judetean în 2010, fiind anul acesta Coordonator de Reţea la nivel naţional.

Echipa a avut un impuls iniţial prin care s-au construit planurile strategice (opera lui Virgil), au fost transferate informaţiile relevante din anii trecuţi (prin Nae) şi s-au stabilit etapele şi modurile cele mai eficiente de organizare (SocialArhitect). În paralel echipa locală a inceput să asimileze informaţiile disponibile şi să se agite;).


Echipa LDIR Braşov

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *