Membrii echipei de Coordonare Judeţeană Braşov a Proiectului “Let’s Do It, Romania!” participă la Evenimentul “Biblioteca Vie” în perioada 29 -31 Octombrie !

Patru dintre Coordonatorii Judeţeni ai Proiectului “Let’s Do It, Romania!”  au acceptat propunerea Asociaţiei De Servicii Sociale SCUT  Braşov de a participa la evenimentul din acest week-end de la Biblioteca “George Baritiu” din Braşov.

 

Ioana, Claudia, Lucian şi Codrin vor fi Cărţi Vii şi vor împărtăşi cititorilor ce vor veni să-i întâlnească, poveşti din experienţa lor de antropolog, voluntar, jurnalist şi inginer ecologist. Fiecare are în cuprinsul său şi un capitol special despre munca la Proiectul “Let’s Do It, Romania!” , unde se regăsesc activităţile publice pe care le-au derulat în această campanie, situaţiile interesante pe care le-au întâlnit dar şi rezultatele obţinute.  Te aşteptăm în sala de lectură să răsfoim împreună şi câteva pagini din povestea “Let’s Do It, Romania!” ,  o experienţă trăită intens de echipa din Braşov – oraşul care a mobilizat cei mai mulţi voluntari în 25 septembrie.

 

 

 În Biblioteca Vie vei putea întâlni multe cărţi interesante cu poveşti deosebite. Poţi citi un sportiv, un emigrant, un tânăr instituţionalizat sau un astrolog. Cărţile vii nu sunt actori ce joacă un anumit rol, ci sunt oameni cu poveşti care ar da cititorului o experienţă unică de învăţare în doemniul diversităţii. Biblioteca Vie îşi propune să promoveze respectul pentru drepturile omului şi demnitatea umană, să atragă atenţia asupra diversităţii în toate formele ei, să stimuleze dialogul între oameni.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *