A mai ramas o săptămână până în 25 septembrie – Ziua de Curăţenie naţională!

Vesti bune de la Echipa de Organizare Judeteana a proiectului “Let’s Do It Romania!”: Judetul Brasov este pe locul 3 la numarul de voluntari inscrisi pentru 25 septembrie!

Vrem să fim printre primii care vor da un exemplu de implicare socială! În judeţul Braşov avem nevoie de cel puţin 5000 de voluntari ca să colectăm deşeurile depozitate în arealele naturale . Fii şi tu unul dintre aceşti voluntari în 25 septembrie ! Contribuie şi tu la cel mai mare proiect de implicare socială din România, pentru a transmite un mesaj important şi altor ţări care vor să demareze acest proiect. Suntem ţara cu numărul cel mai ridicat de locuitori din Europa care participă la această campanie. Exemplul nostru îi va inspira şi pe alţii,  este o şansa importantă să ne unim forţele pentru acest eveniment !

NU TE COSTĂ NIMIC ŞI FACEM TOTUL  ÎNTR-O SINGURĂ ZI!

Nu sta acasă pe 25 septembrie, nu fi indiferent, nu te gândi că strângi gunoiul altora, nu sta pe margine, vino alături de noi! Şi-au anunţat participarea pe 25 septembrie numeroase echipe din şcoli, licee braşovene, cluburi, asociaţii sportive şi ecologice, studenţi, companii private şi ONG-uri, Jandarmeria , Administraţia Judeţeană şi cea Locală şi o parte importantă a mass mediei.

Mai e doar o săptămâna! Mai ai încă timp să te alături celei mai curajoase iniţiative din România şi să iei parte la cea mai amplă acţiune de voluntariat !

 

 

SPOT_NO_SOUND_Lets_Do_It_Romania

 

 

LUNI – 20 SEPTEMBRIE, HAI CU NOI IN PIAŢA SFATULUI  SĂ CONSTRUIM DIN CAPACE DE PLASTIC  HARTA ROMÂNIEI CU MORMANELE DE GUNOI !


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *