Imagini din Comandamentul Let`s Do It, Romania – Botoşani, 2010

Cu 3 zile înainte de ziua curăţeniei colegul meu Andrei publica pe blog cateva imagini din aşa cum aveam să îl denumim noi “Centrul de comandă”:


Paul: “Iti zic eu, e pe aici pe DN29 pe undeva…”
Dana Boariu : “Faci odata poza aia?!” (suna telefonul)
Paul Vieru: “Cu ce masina mergem sa ridicam coletele?”
Intr-un alt moment de respiro…
Andrei (gandindu-se) : “Daca toti vor la Rediu, cu restul de mormane ce fac?!”


În urmatoarea zi am publicat şi eu un scurt film cu ce nu a surprins Andrei în poze:

 

 

Cu 4 zile înainte de ziua curaţeniei aveam aproximativ 78 de primării (71 comune, 5 oraşe si 2 municipii) ale Botoşaniului ce şi-au confirmat implicarea în proiect dupa cateva zile bune de telefoane, faxuri, mailuri şi lămuriri.

Trecusemi de cifra de 4000 de voluntari, cei mai mulţi provenind din Municipiul Botoşani, însa telefoanele şi faxurile cu noi liste nu se mai opreau. Tot atunci am mai opţinut o sponsorizare vitală de la Elsaco pentru voluntarii noştrii, mai ales că numarul de voluntari tot continua sa crească, ce consta în manuşi şi saci menajeri.

De asemenea un mare ajutor a venit şi din partea ISJ Botoşani de unde au fost trimise adresele către instituţiile de invătământ în urma carora foarte mulţi profesori au răspuns pozitiv şi au dorit să participe la acţiune.

La promovarea  Let`s Do It, Romania ne-au ajutat şi cei de la Capisco care ne-au oferit gratuit posibilitatea să difuzăm un spot video pe panourile publicitare de pe Pietonalul Unirii precum şi din zona Casa carţii. Acest spot video il puteţi urmări mai jos:


 


Autor: Ovidiu Porohniuc – coord. jud. Voluntari

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *