Grupul Cheia Sol susţine “Let’s Do It, Romania!”

Primii artişti din Botoşani se alătură campaniei “Let’s do it, Romania!”. Este vorba despre grupul de copii şi adolescenţi Cheia Sol coordonat de profesoara Oana Puşcaşu. Grupul s-a înfiinţat în urmă cu aproape trei ani, în cadrul Asociaţiei Culturale “Cheia Sol”, cu dorinţa de a sprijini tinerele talente. În judeţul Botoşani, grupul este recunoscut pentru originalitatea spectacolelor şi mai ales pentru talentul muzical al membrilor. Copiii şi adolescenţii care fac parte din acest grup sunt premiaţi la diferite concursuri şi festivaluri din ţară şi apreicaţi de nume cunoscute ale showbizuluui românesc. Au realizat în Botoşani primul muzical pentru copii şi, an de an, adună zeci de botoşăneni în parcul “Mihai Eminescu”, la spectacolele estivale pe care le susţin, în deschiderea fanfarei. Conştienţi de cât de important este aportul fiecăruia dintre noi pentru păstrarea unui mediu curat, grupul Cheia Sol a răspuns încă o dată afirmativ celui mai mare proiect de implicare socială din ţară. Mai multe detalii despre acest grup puteţi citi pe siteul lor aici.

Iată, ce au declarat pe siteul lor membrii grupului Cheia Sol din Botoşani:

“Sunt  entuziaşti. Sunt veseli. Sunt non-conformişti. Sunt visători. Sunt optimişti. Sunt încrezători. Sunt plini de speranţe. Sunt TINERI şi ştiu că depinde numai de ei ca mediul în care trăiesc să le ofere resursele necesare pentru ca starea lor actuală de bine să fie permanentă.

Grupul Cheia Sol a spus din nou DA campaniei “Let’s Do it, Romania!”, proiectul tuturor celor care cred ca în România se întâmplă şi lucruri pozitive. Anul trecut, membrii grupului au împărtăşit tuturor prietenilor mesajul  campaniei LET’S DO IT, ROMÂNIA! cu gândul ca tot mai mulţi tineri să se unească sub acelaşi cer: o Românie curată. Şi au reuşit! Anul acesta, doresc ca şi mai mulţi tineri să se alăture acestui deziderat!…. mai multe aici.

Puteţi afla ultimile veşti de pe blog (Botoşani) abonându-vă la newsletter:

Enter your email address:




Delivered by FeedBurner

Puteţi susţine această campanie cu un banner de aici.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *