And We Did It, Romania! We Did It, Botoşani! Multumim tuturor!

“Nici nu ştiu cu ce sa încep… ar fi aşa multe lucruri de spus încat mă tem să nu cumva să le omit pe unele dintre ele.  Însă voi încerca să le spun aşa pe rând şi eventual voi reveni mai apoi cu alte informaţii şi concluzii.


Mi-a placut enorm să aud veşti cum locuitorii unor zone unde acţionau voluntarii Let`s Do It s-au alăturat şi ei cu mic cu mare la acţiunea de curătenie asta e şi obiectivul principal al unor astfel de acţiuni şi anume de a mobiliza şi a conştientiza persoanele din jurul nostru de importanţa păstrării unui mediu cât mai curat, de a alege să trăiască printre oameni şi nu printre gunoaie. Prea puţin contează numărul de saci colecaţi în urma acţiunii sau numărul total de voluntari.  Acestea sunt doar nişte simple statistici… important este ceea ce ramâne în urma acestei campanii. Este dacă vreţi şi un fel de test pentru comunitate pentru a testa capaciatatea acesteia de a se mobiliza şi a încerca să construiască ceva aşa cum am fost noi cei din echipa de organizare care cu 3 săptămâni nu ne cunoaşteam unul cu altul. ;)


Cum am primit propunerea de la Andrei să mă alăătur acestei campanii am luat totul ca şi pe o provocare şi mă bucur că am putut să fac parte din echipa de la Botoşani si să am sansa să cunosc nişte oameni minunaţi.


Ar mai fi multe de spus insa vreau să închei momentan multumindu-le tuturor voluntarilor, colegilor si susţinătorilor din Botoşani  fără de care această acţiune nu ar mai fi fost posibilă si de asemenea doresc să le multumesc celor care ne-au ajutat prin sponsorizări de saci menajeri, manuşi şi susţinere:


CAPISCO S.R.L. – www.capisco.ro
Elsaco Electronic S.R.L. – www.elsaco.com
Rec S.R.L. – www.recbt.ro
Hotel Premier Botosani – www.hotelpremierbotosani.ro
DELTA CON S.R.L. – www.bizoo.ro
FOLIPLAST S.R.L. – www.pagini-nationale.ro


Operatori de salubritate – prin colectare şi depozitare
SC Urban Serv SA
SC Predemet SRL
SC Pavra Com SRL – www.pavra-com.ro
SC Damiena SRL – www.damiena.ro
Directia de Servicii Publice Dorohoi
Primaria Saveni – www.primariasaveni.ro
SC Local Servicii SRL Flamanzi
SC Regan Trans SRL Roma – www.regan-trans.page.tl
SC Deea Cleaning


Multumim tuturor primăriilor din judeţ care au dorit să se implice în această campanie. Au fost si oameni care au dorit  să ajute cum ar fi Iulian Axinciuc si Cătalina Gucianu care ne-au ajutat în ziua curaţeniei să redistribuim sacii rămaşi dintr-o parte în alta, precum şi mulţi alţii mai tineri sau nu care au venit la noi şi au întrebat pur şi simplu cu ce pot asista. Mulţumim tuturor!”  – articol preluat de pe vechiul blog.



Autor: Ovidiu Porohniuc – coord. jud. Voluntari

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *